Omtale fra forlaget
En bok for deg som er allergiker, har en i familien eller som ofte får besøk av en. Boken passer også godt for instiusjoner og i skolekjøkkenet. Her får du 41 oppskriter i 6 kategorier med mat som er enkel å lage, ingrediensene er enkle å få tak i og maten smaker godt. En solid bruksbok som hører hjemme på kjøkkenet i den daglige matlagingen, med blanke fargerike sider, spiralrygg og en slitesterk perm i frostet plast. Du finner både hjemmelagde knekkebrød, gode brød, vafler, kaker og helgekos som feks tortillalefser og pizzabunner. Alle oppskrifter er godt utprøvde og du finner notatsider der du kan skrive inn egne oppskrifter både på hvert kapittel og bakerst i boka. Alle oppskriftene er båte gluten- og laktosefrie men oppskrifter helt uten melk, sukker, gjær og egg er merket.
Forlag Hellesunds forl.
Utgivelsesår 2013
Format Spiral
ISBN13 9788299923200
EAN 9788299923200
Språk Bokmål
Sider 115
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket