God i ord 7

språkbok

av (forfatter), Bjørg Sogn (forfatter) og Helen Storstenvik (forfatter).

Samlaget 2008 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka handler om å bruke språket til å uttrykke seg, både muntlig og skriftlig. Elevene blir oppfordret til å skrive tekster i ulike sjangre, holde presentasjoner og jobbe med reklame, og med å uttrykke egne meninger. Det er differensierte oppgavesamlinger, læringsmål og egenvurderingsskjema til elevene i hvert kapittel.

Omtale fra forlaget

God i ord er et norskverk for 3. 7. årstrinn. Dette er det komplette verket som tar vare på alle sider ved norskopplæringen. Bøkene er humoristiske, lærerike og rikt illustrerte og inspirerer til lese- og skrivelyst. Bøkene er varierte i innhold, lengde og utforming og gir læreren mange ideer til differensiering i undervisningen.
God i ord 7 Språkbok handler om å bruke språket til å uttrykke seg både muntlig og skriftlig, og oppfordrer elevene til å skrive tekster i ulike sjangre, holde presentasjoner og uttrykke sine egne meninger. Boka er delt inn i fire bolker (merket med egen farge) som korresponderer med de fire hovedområdene i læreplanen for norskfaget i Kunnskapsløftet:
Bolk 1: Kommunikasjon
Bolk 2: Muntlig bruk av språket
Bolk 3: Skriftlig bruk av språket
Bolk 4: Vi utforsker og lærer om språket
Hvert kapittel har en startside der målene for arbeidet med kapittelet er listet opp. Slik kan elevene på en oversiktlig måte få vite hva de skal arbeide med i kapittelet. På slutten av hvert kapittel finner de et egenvurderingsskjema som vil vise i hvilken grad målene ble nådd. I boka finner elevene mange varierte og differensierte oppgaver. I oppgavesamlingen på slutten av hvert kapittel er oppgavene delt inn i de som kan passe til alle , til de som syntes stoffet var vanskelig og til de som syntes stoffet var lett . I hvert kapittel finner elevene også et ordpensum som repeterer viktige ord og uttrykk fra kapittelet.

Bokdetaljer

Forlag Samlaget

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788252171013

EAN 9788252171013

Språk Bokmål

Sider 228

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket