God appetitt!

mat, helse, velvære

grunnkurs helse- og sosialfag, modul 3

av (forfatter).

Universitetsforlaget 1997 Heftet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Bokas mål er å skape holdninger og følelser til mat som ikke drukner i detaljer. Bokas 4 deler: A. Mat, måltider og politikk. B. Kosthold, helse og velvære. C. Matvarer og næringsstoffer og D. Økologi, framtid og ansvar. Har oppgaver, repetisjonsspørsmål, ordforklaringer og register. Illustrert.

Omtale fra forlaget

Bokas mål er å skape holdninger og følelser til mat som ikke drukner i detaljer. Bokas 4 deler: A. Mat, måltider og politikk. B. Kosthold, helse og velvære. C. Matvarer og næringsstoffer og D. Økologi, framtid og ansvar. Har oppgaver, repetisjonsspørsmål, ordforklaringer og register. Illustrert.

Bokdetaljer

Forlag Universitetsforlaget

Utgivelsesår 1997

Format Heftet

ISBN13 9788200422822

EAN 9788200422822

Språk Bokmål

Sider 205

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket