Omtale fra forlaget
Mange velger glutenfri mat, enten på grunn av allergi eller intoleranse eller ganske enkelte for å få et sunnere og mer variert kosthold. Denne boken er en utmerket guide for deg som vil lage mat uten gluten og samtidig lære deg mer om de alternative råvarene som finnes.
I boken finner du oppskrifter på lekre pasta- og nudelretter, rustikke pizzaer, sprø empanadas, mettende paier, lekre burgere med brød, kinesiske dumplings, indisk pakora, meksikansk tacofest og bakte desserter. Uansett om du spiser alt mulig eller er vegetarianer eller veganer, finner du noe å bli inspirert av.
Boken inneholder også en oversikt over glutenfrie melsorter og andre produkter, samt tips om hvordan du lykkes best i kjøkkenet uten gluten.
Forfatterne Susanne Hovenäs og Nilla Gunnarsson har smak, kvalitet og holdbarhet som ledetråd i sin matlaging. Sammen har de tidligere skrevet den populære boken Baka glutenfritt fra 2015. De fantastiske bildene er tatt av Eva Hildén Smith.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2017
Format Innbundet
ISBN13 9788202552534
EAN 9788202552534
Språk Bokmål
Sider 125
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket