Ny kokebok utarbeidet av Norsk Cøliakerforening med et stort utvalg oppskrifter til hverdag og fest. Ca. 4000 mennesker i Norge er rammet av cøliaki og må tilpasse kostholdet sitt for å holde seg friske. Boken vil være en uvurderlig hjelp i cøliakerens tilværelse, ikke minst for foreldre med cøliaker-barn. Helsetjenesten har like god nytte av den, både for å kunne gi råd og hjelp samt å tilrettelegge kosten for pasienter på sykehus og beboere i institusjoner.
Forlag Kommuneforlaget
Utgivelsesår 1992