Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en kokebok med oppskrifter for den som ikke tåler gluten. Den gir veiledning i det som kan være vanskelig når man skal lage glutenfri mat, og gir de nødvendige kunnskaper for baking med mel uten gluten. Forfatteren kommer med forslag om hvordan man kan bytte ut forskjellige ingredienser, og gir råd som forenkler hverdagen. Har ordliste og oppskrifstregister.
Omtale fra forlaget
Glutenfri mat . en grunnbok er en praktisk kokebok med mange gode oppskrifter og tips for deg som ikke tåler gluten, eller som kjenner noen med dette problemet . Du får veiledning i det som kanskje kan være vanskelig når du skal lage glutenfri mat, og boka gir de nødvendige kunnskaper for baking med mel uten gluten.
Forfatteren kommer med forslag om hvordan du kan bytte ut forskjellige ingredienser, og hun gir gode råd som forenkler hverdagen.
Med andre ord en uunnværlig bok som gjør det lettere for deg og får deg til å innse at du kan leve minst like bra uten gluten.
Forlag Landbruksforl.
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788252924978
EAN 9788252924978
Språk Bokmål
Sider 79
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket