Omtale fra forlaget
Selv om du må leve glutenfritt trenger du ikke glemme den tradisjonelle julebaksten. Monica J. Hellmann fra Det Glutenfrie Verksted gir deg oppskriften på pepperkaker, krumkaker, goro, stjernekaker og biscotti. Deilige cookies med tørket frukt og sunnere nøttebrød og rundstykker til julefrokosten. Her er Monicas tips og triks til deg som ikke kan spise gluten, fylt av velprøvde oppskrifter basert på Det Glutenfrie Verksteds sunne og økologiske bakemikser. Her er boken for deg som vil fylle små og store kakebokser med glutenfrie godsaker, som ønsker å lage spiselige gaver med ekstra omtanke, eller bare noe raskt og godt til julekaffen.
Forlag Garmann
Utgivelsesår 2016
Format Innbundet
ISBN13 9788299890427
EAN 9788299890427
Språk Bokmål
Sider 96
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket