Omtale fra forlaget
Brød og kaker av alle slag - her er hele familiens favorittbakst i glutenfri utgave!
Dette er en inspirerende bok med oppskrifter for deg som liker å bake, uavhengig av erfaring, og som gjerne vil at alle skal kunne kose seg med nybakst - mettende muffins, syrlige matbrød og eventyrlige scones. Eller hvorfor ikke diske opp med kremfylte sjokolademakroner, raw food-støvsugere, søte sandkaker med bringebærsyltetøy og sprø havrekaramellkaker?
I flere av oppskriftene er det også alternative forslag til melk og hvitt sukker, uten at det går på kompromiss med smaken. Her får du tips til hvordan du best kan lykkes med glutenfri bakst, og hvis du vil, kan du gjøre deg kjent med nye ingredienser som chiafrø, kokosolje og bjørkesøtt, og dessuten lære deg mer om glutenfrie melsorter og alternative søtningsmidler.
Forlag Solum Bokvennen
Utgivelsesår 2019
Format Innbundet
ISBN13 9788274889095
EAN 9788274889095
Språk Bokmål
Sider 125
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket