Jakob bestemmer seg for å dra til Drøbak for å se etter Ellinor. Men det er ikke bare han som prøver å finne henne … Ellinor møter kvinnen som hun er overbevist om må være Dina. Hun kan nesten ikke vente med å føre henne sammen med Jakob og resten av familien. Hun forstår også at det også for den unge kvinnen må være en lettelse å finne ut hvem hun er og hvor hun hører til. Men det er visst ikke alle som deler denne entusiasmen. – Jeg skjønner godt at du trenger tid. Se det an til i morgen. Familien din kommer til å bli fra seg av lykke, men jeg forstår at det er vanskelig når du ikke husker noen av dem, eller noe fra tiden før du kom hit. Men Stian vil vel bli glad på dine vegne, tror du ikke? Ellinor kjente at hun var usikker på om hun likte denne Stian. Dina så henne direkte inn i øynene. – Nei, jeg tror dessverre ikke det.
Utgivelsesår 2023
ISBN13 9788202777869
EAN 9788202777869
Serie Familien på Villa Solgry (9)
Genre Romantikk Historisk litteratur
Omtalt tid 1918-1939
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.