"Glem at dere har en datter" er den usedvanlige historien til en vanlig britisk kvinne som gjorde en tabbe som forandret livet hennes.
Sandra Gregory levde det som virket som det perfekte livet i Bangkok – helt til sykdom, arbeidsløshet og politisk uro gjorde det til et mareritt. I desperasjonen etter å komme seg hjem gikk hun med på å smugle heroin for en rusmisbruker. Hun kom seg ikke engang på flyet. I denne usedvanlig ærlige selvbiografien forteller Sandra Gregory hele historien om hendelsene som førte frem til arrestasjonen, de forferdelige forholdene i Lard Yao-fengselet, rettssaken som gikk på et språk hun ikke forsto, og hvordan det føles å bli dømt til døden.
Fire og et halvt år senere kom Sandra seg endelig hjem, da hun ble overført til det britiske fengselssystemet og måtte venne seg til et nytt, men like brutalt, regime. Etter en utrettelig kamp fra foreldrene – som nektet å glemme at de hadde en datter – ble hun benådet av kongen av Thailand og løslatt i 2000.
Forlag Lind & Co
Utgivelsesår 2025