Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på julemat uten melk og gluten. Den inneholder tips og råd til dem som ikke har laget gluten- og melkefri mat tidligere, samt oversikt over erstatningsprodukter, og hel- og halvfabrikata som kan kjøpes i butikken.
Omtale fra forlaget
Julen er tid for tradisjoner og julemiddagen endres svært sjelden. Julen er også tid for kaker og godterier og maten inneholder mer fløte og mer smør enn det som spises ellers i året. I Norge er det omtrent 200 000 mennesker, som ikke tåler produkter fra melk. Disse har melkeallergi og/eller laktoseintoleranse Intensjonen med denne kokeboken er å gjøre det mulig at familiemedlemmer og/eller gjester kan lage og spise den samme julematen, og at alle synes at den er god. Intensjonene med oppskriftene i denne boken er ikke at de skal være så sunne, men at alle, også dem som ikke tåler gluten og melk, skal spise god og tradisjonell julemat, kaker og godter, uten at de blir syke. Liv Herdiis Wiborg er sosionom og cand. polit fra NTNU i Trondheim.
Forlag Kolofon
Utgivelsesår 2011
Format Heftet
ISBN13 9788230008607
EAN 9788230008607
Språk Bokmål
Sider 76
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket