Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
I denne boken finner du alt du trenger å vite om vin, fra vinsmaking, serveringstemperatur og feil ved vinen til hvordan man lager vin og hvilke viner man serverer til ulik mat. Boken inneholder også en liste over anbefalte viner.
Omtale fra forlaget
Det har aldri vært lettere å få tak i god vin. Vi reiser mye, og på Vinmonopolet blir utvalget stadig bedre. Hvordan gjør du et vellykket vinvalg, og hva skal til for at smaken og duften kommer best til sin rett? I denne boka finner du alt du trenger å vite, på en lettfattelig og inspirerende måte. Vin er enklere enn du tror! Marianne Johnsen er ansvarlig for vinutvalget på topprestaurantene Feinschmecker og ORO i Oslo, hvor hun også er vinkelner (sommelier). "Vin er som mennesker: Fremadstormende, fulle av kraft, kantete og ikke så nyanserte i sin ungdom. Men etter hvert som den eldes vil den bli rikere, mer nyansert, rundere og på mange måter mer interessant."
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2005
Format Innbundet
ISBN13 9788272013959
EAN 9788272013959
Språk Bokmål
Sider 126
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket