Gjennom jernringen

hvordan hjelpe foreldre i sorg

av (forfatter), Kari Gisholt Noddeland (illustratør) og Kirsti Lugg (illustratør).

Ljoren forl. 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boka hos ark.no

Boka er en hjelp til alle som ønsker å hjelpe og å vise varme og omsorg for foreldre som har mistet barn, men som er i tvil om hvordan de best kan gjøre det.

Når et barn dør er familie og venner som oftest fulle av varme, omsorg og fortvilelse. De ønsker inderlig å hjelpe. Men fortvilelsen kan være for stor. De kan være rede for å såre eller gjøre noe som kan legge sten til byrden. Så trekker de fleste seg unna og danner en jernring av ensomhet om de sørgende foreldrene. All den varme og omsorg som foreldrene så desperat trenger der, men den slipper ikke gjennom. De som er inni ringen tror at verden har glemt dem, og at ingen forstår.#11;Denne boken er en hjelp til alle som ønsker at deres varme og omsorg skal nå inn til de sørgende foreldrene.

Forlag Ljoren forl.

Utgivelsesår 2000