Gjenforent i Alaska Miniserie: Akutten i Alaska (1) Krise! Eksen er tilbake, og det som den nye kollegaen hans! Etter en oppvekst i utallige fosterhjem er en familie alt Eli lengter etter. Men da det kortvarige ekteskapet hans kollapser, ser han ingen annen løsning enn å flykte til en ny by og et nytt sykehus. Anchorage Memorial Hospital blir redningen, i hvert fall helt til den nye kollegaen dukker opp ... Tempoet er høyt og pulsen stiger når sykepleierne og legene i miniserien Akutten i Alaska møter på nye utfordringer. I denne serien får du både medisinske og følelsesmessige kriser på løpende bånd, og vi kan garantere at du vil sitte med hjertet i halsen mer enn én gang! Gjenforent i Alaska er første bok i serien. Hans hemmelighet Alt kan skje når venner deler et kyss eller to! Marie og Alex fant hverandre med en gang og har vært bestevenner siden dag en på medisinstudiet. Et impulsivt kyss forandrer imidlertid alt, og Marie forstår at hun ikke lengre kan være en del av Alex' liv. Nå, flere år senere, vil han ha hjelp av nettopp henne til å starte opp en ny klinikk. Tilbudet er for godt til å avslå, spørsmålet er bare hvordan Marie takler å være nær ham igjen.
Forlag Harlequin
Utgivelsesår 2026
Format EPUB
Språk Norsk bokmål
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelsker følger dette verket.