Lærerveiledningen gir forslag til hvordan man kan bruke hele serien.
Gietjav Tjáppa Bagádallamgirjátjin li ævttodusá gåktu ålles Gietjav tjáppa-oahpponævvorájdov máhttá adnet. Gietjav Tjáppa-rájdduj ietján gulluji: Gietjav Tjáppa 1 sisadná lávllagijt, báhkovádjasijt ja gáritjisájt, Gietjav Tjáppa 2 sisadná alfabehtta ja matematihkka moallánagájt, Gietjav Tjáppa 3 sisadná rijmov moallánagáj (biejve, máno, dálke, jábe ja vahkkobiejve), Gietjav Tjáppa CD. Gietjav Tjáppa-rájddo aj gávnnu nuortta- ja oarjjelsámegiellaj. I veiledningsheftet Gietjav Tjáppa Bagádallamgirjásj er det forslag til hvordan hele læremiddelserien Gietjav Tjáppa kan brukes. Gietjav Tjáppa-serien omfatter: Gietjav Tjáppa 1 som inneholder sanger, ordtak og regler, Gietjav Tjáppa 2 som inneholder alfabetet og matematikkbegreper, Gietjav Tjáppa 3 som inneholder kalender med begreper (dager, måneder, værtyper, årstider og ukedager, Gietjav Tjáppa CD. Gietjav Tjáppa-serien finnes også på nord- og sørsamisk.
Forlag Davvi girji
Utgivelsesår 2011