GI-revolusjonen

glykemisk indeks - nøkkelen til god helse

av (forfatter), Kaye Foster-Powell (forfatter), Stephen Colagiuri (forfatter) og Eva Storsveen (oversetter).

Aschehoug 2003 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder menyplaner, raske og enkle oppskrifter med lav GI og matvaretabeller som angir innholdet av GI, fett og karbohydrater i de vanligste matvarene. Har litteraturliste og register.

Omtale fra forlaget

GI . glykemisk indeks . er et begrep som har fått mye oppmerksomhet når det gjelder behandling av overvektighet og andre livsstilssykdommer. GI-revolusjonen er selve grunnboken når det gjelder GI . den har solgt i over 750 000 eksemplarer i ti land . og den forklarer hva glykemisk indeks er, hvilken betydning den har, og hvordan man setter sammen et sunt kosthold.
Prinsippet ved GI er enkelt: Det gjelder å spise mat med lav GI og balansere proteiner og karbohydrater, slik at kroppen forbrenner maten riktig. Boken inneholder menyplaner, raske og enkle oppskrifter samt matvaretabeller. Norsk konsulent for boken er Roald Strand, lege og daglig leder av Kilden Helse.

Bokdetaljer

Forlag Aschehoug

Utgivelsesår 2003

Format Innbundet

ISBN13 9788203228117

EAN 9788203228117

Språk Bokmål

Sider 333

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket