Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder menyplaner, raske og enkle oppskrifter med lav GI og matvaretabeller som angir innholdet av GI, fett og karbohydrater i de vanligste matvarene. Har litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
GI . glykemisk indeks . er et begrep som har fått mye oppmerksomhet når det gjelder behandling av overvektighet og andre livsstilssykdommer. GI-revolusjonen er selve grunnboken når det gjelder GI . den har solgt i over 750 000 eksemplarer i ti land . og den forklarer hva glykemisk indeks er, hvilken betydning den har, og hvordan man setter sammen et sunt kosthold.
Prinsippet ved GI er enkelt: Det gjelder å spise mat med lav GI og balansere proteiner og karbohydrater, slik at kroppen forbrenner maten riktig. Boken inneholder menyplaner, raske og enkle oppskrifter samt matvaretabeller. Norsk konsulent for boken er Roald Strand, lege og daglig leder av Kilden Helse.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788203228117
EAN 9788203228117
Språk Bokmål
Sider 333
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket