Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kjente bakere, kokker og konditorer som Arne Brimi, Lars Barmen og Tor Victor Gausdal deler sine oppskrifter i denne boka. Den inneholder oppskrifter på brød, hvetebakst, kaker og småkaker til hverdag og til fest.
Omtale fra forlaget
Norges beste bakeoppskrifter - og støtte til Kirkens Bymisjon!Denne boken inneholder alle bakeoppskriftene du trenger - på brød, hvetebakst, kaker og småkaker til hverdag og fest. Norges beste bakere, kokker og konditorer har gitt oss favorittoppskriftene sine - fra de enkleste vafler og boller til brødtips fra Åpent bakeri og Vaaland Dampbakeri. Og selvfølgelig de lekreste kaker. Gode brød og kaker er også en sentral del av Kirkens Bymisjons filosofi, derfor har vi hentet velprøvde oppskrifter fra Bymisjonens kjøkken over hele landet. Hjemmelagde brød og kaker står for hjertevarme og omtanke - kanskje det er derfor de smaker så godt? En annen hemmelighet bak den gode smaken er at oppskriftene er blitt til over lang tid, med prøving og feiling - så blir det kjempegodt til slutt.
Forlag J.M. Stenersens forlag
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788272014208
EAN 9788272014208
Språk Bokmål
Sider 170
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketPå Josephines kafè i Stavanger kan du få kjøpt en hjemmelaget, sunn og rimelig lunch. Samtidig er Josephines cafè et unikt pedagogisk prosjekt, selve driften er en del av opplæringen i norsk og samfunnskunnskap for innvandrere og flyktninger. Alt brukes som en del av undrevisningen - oppskrifter blir en måte å lære ord på, og fellesskapet gir muligheter til å lære om kultur og tradisjoner.
5 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket