Gastronomisk ordbok

norsk-fransk-tysk-engelsk-latin

av (forfatter).

Yrkeslitteratur 1995 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Flerspråklig ordbok for alle som kommer i kontakt

Omtale fra forlaget

Ordboka er utarbeidet for å gi alle som arbeider med å skrive eller oversette menyer fra norsk til fransk, tysk eller engelsk eller som skal oversette menyer fra ett av disse språkene til norsk en mulighet til å skrive eller oversette disse korrekt.

Boka har en hoveddel der hver glose eller hver rett først kommer på norsk og så blir oversatt til fransk, tysk og engelsk. Deretter kommer en del med oversetting fra fransk til norsk, tysk til norsk og engelsk til norsk. Alle delene er alfabetisert.

I tillegg til at boka er alfabetisert, er den også organisert i ordfamilier.

Bokdetaljer

Forlag Yrkeslitteratur

Utgivelsesår 1995

Format Innbundet

ISBN13 9788258402241

EAN 9788258402241

Språk Flerspråklig

Sider 218

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket