Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Forfattarane tek oss med på ei reise gjennom historia til gamalosten. Vi får høyre om korleis osten vart laga i gamle dagar, og vi får møte de som held tradisjonane levande i dag.
Omtale fra forlaget
Journalist Henning Rivedal og historikar Kjerstin Risnes kjem med ei praktbok om gamalosten si rolle i norsk matkultur. Ein kan rynka på nasen, og det er nettopp det mange gjer når ein tek osten fram, men gamalosten fortset å vera del av daglegvaresortementet og ein av våre mest berykta eksportartiklar! Boka tek for seg fenomenet gamalost: historie, helseeffektar, mytar, bruksområde og sjølvsagt saftige anekdotar, som det naturlegvis oppstår i samband med ein så markant nordmann.
Forlag Skald
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788279591658
EAN 9788279591658
Omtalt sted Norge
Språk Nynorsk
Sider 109
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket