Galgeland er en rapport fra en dødsmerket sivilisasjon der et henrettelsesinstrument, galgen, fungerer som det samlende religiøse og nasjonale symbol. I et spill med tekster og myter fra vår egen religiøse og nasjonale arv, blir det abstrakte symbolet tingliggjort: I Galgeland blir ingen hengt. Galgeland er en diktbok på mange nivåer: et selvbiografisk, et kulturhistorisk, et samfunnskritisk, et økologisk, et anti-moralsk.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1991
ISBN13 9788202134501
EAN 9788202134501
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verketSavnet blir unnfanget
savnet blir født
Savnet vokser til