Gabriel-koden

en fabel om lille Gabriel som ble engel på Jorden

av (forfatter).

Coach Imagine 2005 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken inneholder en fabel om menneskenes åndelige utvikling. Historien tar utgangspunkt i den fortellingen vi kjenner fra kristendommens opprinnelse. Engelen Gabriel får som oppgave å informere jomfu Maria om at hun skal føde Guds barn. Det dreier seg om hva som skulle til for at Gabriel kunne kommunisere med en jordboer fra sitt sted i tilværelsen. Det handler om Gabriels utvikling av unike egenskaper, som han lærer bort til andre, både til dem i sin egen dimensjon og til menneskene på Jorden. Dette fører til en transformasjon av menneskene på Jorden og englene i andre dimensjoner. Fortellingen fører oss fram til nåtiden og videre inn i framtiden. Boken gir en innsikt i den energien som knytter alt sammen, og hvordan den kan benyttes i utviklingen av vårt eget liv og eksistens.

Omtale fra forlaget


Gabriel-koden er den magiske historien om Lille Gabriel som lever sitt frie liv på planeten Rubin. Han lærer å reise mellom dimensjoner i det interdimensjonale kjøretøyet Merkaba. Han får flere spennende oppdrag fra Gud om å hjelpe menneskene på planeten Jorden. Lille Gabriel løser gåten om hvordan menneskene kan frigjøre seg psykologisk og følelsesmessig fra fortiden. Oppdragene hans tar oss mer enn 2000 år tilbake i tid og utover i fremtiden.

Fabelen om Lille Gabriel er en mystisk oppdagelsesreise på flere plan mot en ny tid. En tid på et høyere bevissthetsnivå med et utvidet livssyn. Gabriel-koden gir ny innsikt om hvilke sammenhenger som eksisterer i den menneskelige og universelle tilværelse på Jorden. Boken gir oppsiktsvekkende innsikt i den energien som knytter alt sammen og hvordan den kan benyttes i utviklingen av vårt eget unike liv og eksistens. Gabriel-koden får oss til å åpne øynene for noen av universets mysterier, blant annet det fenomenet vi kaller engler.

Gabriel-koden inneholder i tillegg en kraftfull meditasjonsøvelse. Boken gir også en oppskrift på hvordan en reise tilbake i ditt eget liv kan foregå. Det anbefales å benytte en sertifisert NLP Coach for å bistå deg med en slik tidsreise.


Bokdetaljer

Forlag Coach Imagine

Utgivelsesår 2005

Format Heftet

ISBN13 9788299714914

EAN 9788299714914

Språk Bokmål

Sider 196

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket