Gås og gourmet

av (forfatter), Espen Ramnestedt (forfatter), Lars Erik Vesterdal (forfatter), Ove Martin Gundersen (forfatter), Jo Jorem Aarseth (forfatter), Sanne Bech Holmgaard (forfatter), Robert Mære (foto) og Ingunn M. Tombre (forfatter).

Orkana 2022 Innbundet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos norli.no! Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Dette er den ultimate boken om gås - både en kokebok en generell innføring. Vår og høst lander stadig flere gjess på bondens åker, spiser spirer og røtter, og kan forårsake stor beiteskade. Mange beiter på åkrene gjennom hele vekstsesongen.

Boken forteller om gåsa i naturen, påvirkningen fra klimaendringene, om jaktmetoder og om forholdet mellom bønder og de store gåseflokkene som inntar jordene. Men først og fremst presenterer boken nyskapende gåseoppskrifter komponert av to av Norges ypperste kokker.

Bokdetaljer

Forlag Orkana

Utgivelsesår 2022

Format Innbundet

ISBN13 9788281045231

EAN 9788281045231

Språk Bokmål

Sider 95

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket