Ressursheftet er ment som støttemateriell for å styrke torspråklige elevers innholdsforståelse og læringsutbytte av opplæringen i faget. Heftet kan brukes fra og med fjerde klassetrinn, men kan også brukes i voksenopplæring. Parallell tekst på norsk og polsk.
FYLKENE I NORGE er støttemateriell til bruk i opplæringen av språklig minoriteter. FYLKENE I NORGE har en norskspråklig versjon og flere tospråklige versjoner.
Alle versjonene har et felles arbeidshefte på norsk. FYLKENE I NORGE, støttemateriell om Norges geografi med samfunnsorientering. Heftene kan brukes fra og med fjerde klassetrinn til og med ungdomstrinnet. Nyankomne ungdommer og voksne kan også dra nytte av støttematerialet. Av den grunn anbefales også støttematerialet til bruk i voksenopplæringen.
FYLKENE I NORGE tar opp viktige og nødvendige kunnskaper om Norge. Tekstenes og arbeidsoppgavenes innhold er viktig for brukernes norskspråklige og kunnskapsmessige utvikling.
Parallell tittel Wojewódstwa w Norwegii
Forlag Kolofon