Fundament for dannelse av kaos

dikt

av (forfatter).

Tiden 2000 Heftet

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Forfatteren har ofte blitt karakterisert som en ekstatiker i nyere norsk poesi. Dette er forfatterens åttende diktsamling, og er en poengtert og kraftfull diktsyklus.

Omtale fra forlaget

Poengtert, kraftfull og opprivende diktsyklus fra en av norsk lyrikks aller fremste poeter. Fundament for dannelse av kaos er en formfullendt diktsyklus formet som en slags reise gjennom vår sivilisasjon og vår tid. Med en uvanlig musikalitet, kraftfullhet og stringens retter poeten et skarpt søkelys mot ubehagelige sider ved vår kultur og vårt levesett. Hans ettertrykkelige, samfunnskritiske stemme kombinert med hans intense nærvær og dikteriske egenart gjør Fundament for dannelse av kaos til en uvanlig engasjerende og opprivende leseropplevelse. Terje Dragseth har ofte blitt karakterisert som en ekstatiker i nyere norsk poesi. Med denne diktsyklusen, som er den første utgivelsen av nye dikt siden 1994, befester han sin posisjon som en av de fremste poetene i sin generasjon. Terje Dragseth er født i 1955. Han debuterte som lyriker i 1980 med Offerfesten og har siden utgitt en rekke diktsamlinger. I 1996 ble et utvalg av hans dikt fra 1980-1995 utgitt i samlingen Du. Dikt i utvalg.

Bokdetaljer

Forlag Tiden

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9788210045240

EAN 9788210045240

Språk Bokmål

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket