I en fredelig småby i Sør-Spania blir en 11-årig pike funnet, mishandlet og skjendet. Det grufulle seksualdrapet ryster også byens nye politiinspektør, som nettopp er overflyttet til hjembyen. "Se etter øynene hans. Øynene er sjelens speil," sier inspektørens gamle lærer, pater Orduña, til ham. Inspektøren blir besatt av jakten på drapsmannens blikk, som ligner ethvert blikk, men som likevel må ha et gjenskinn av forbrytelsen i seg.
I en fredelig småby i Sør-Spania blir en 11-årig pike funnet, mishandlet og skjendet.Fullmåne er en velkomponert roman fra en av Spanias mest gnistrende penner. Den fengslende historien smelter sammen med innsiktsfulle refleksjoner rundt livets nære ting og viktige spørsmål, og holder leseren fanget til siste side. Det grufulle seksualdrapet ryster også byens nye politiinspektør, som nettopp er overflyttet til hjembyen. "Se etter øynene hans. Øynene er sjelens speil," sier inspektørens gamle lærer, pater Orduña, til ham. Inspektøren blir besatt av jakten på drapsmannens blikk, som ligner ethvert blikk, men som likevel må ha et gjenskinn av forbrytelsen i seg.
Utgivelsesår 2000
ISBN13 9788205272859
EAN 9788205272859
Genre Politi og detektiver Krim
Omtalt sted Spania
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.