Fuglejegerens kokebok

av (forfatter), Torstein Mörner (forfatter), Lars Paulsson (forfatter), Torstein Mörner (illustratør), Lars Paulsson (illustratør), Helge Hagen (gjendikter) og Synnøve Smedal (gjendikter).

Gyldendal 2008 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 4.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Den første delen av boken gir deg tips og veiledning om hvilke fugler som kan jaktes på, og hvordan man håndterer fugl og fuglekjøtt. Den viser hvordan man tilbereder kjøttet med koking, steking, saltning, gravning og røyking. Andre del av boken inneholder et sekstitalls oppskrifter basert på de ulike kjøttretter av fugl. Har register og oppskriftregister.

Omtale fra forlaget

Instruktivt og lettfattelig . fra død fugl til delikatesse Jakt på fugl er en av høstens store begivenheter for mange jegere, og fugl på matbordet er en delikatesse som kan varieres i det uendelige. Fuglejegerens kokebok beskriver på en instruktiv og lettfattelig måte hele kjeden fra viltet felles til kjøttet skal tilberedes. Hele 33 fuglearter beskrives med blant annet vekt, smak og karakter på kjøttet. Deretter presenterer boka ulike jaktformer og inngående beskrivelser av hvordan man flår, deler opp, salter, røker, graver, steker eller koker kjøttet. Lærerike bildeserier viser deg alle grepene for å lykkes med behandlingen av viltet. Bokas andre del består av et sekstitalls oppskrifter på både tradisjonell og internasjonalt inspirert mat til hverdag og fest.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal

Utgivelsesår 2008

Format Innbundet

ISBN13 9788205385283

EAN 9788205385283

Språk Bokmål

Sider 157

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 0 1 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

2 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket