I ly av mørket, i Caldwell, New York, utkjempes en kamp mellom vampyrene og deres motstandere, lesserne.
Eks-politimannen Butch O'Neil er en kriger av natur. Han er det eneste mennesket som har fått innpass i Den sorte dolks brorskap, og han brenner for å ta del i vampyrenes krig mot lesserne. Han hadde ingenting å tape før han gikk inn i vampyrverdenen, nå er han villig til å ofre livet for å redde vampyrrasen. Og Marissa. Men hun er aristokrat, og helt uoppnåelig for menneskehannen Butch.
Copyright Jessica Bird 2007. Originalens tittel: Lover Revealed
Utgivelsesår 2019
Format Lydfil
ISBN13 9788202637712
EAN 9788202637712
Serie Den sorte dolks brorskap (4)
Genre Fantasy
V satte fra seg vodkaflasken og strøk pekefingeren forsiktig over flaskehalsen. "Denne greia her har tatt godt vare på meg"
Det vil komme en som skal gjøre slutt på mesteren. En kriger fra vår tid, funnet i den sjuende i det tjueførste, og tallene han bærer skal være hans merke: Han behersker ett mer enn kompassets retninger, men har bare fire å peke med til høyre, tre liv har han, to hakk i front, og med ett eneste svart øye vil han fødes og dø i en brønn.