Fruktbar kunnskap for mannens edlere deler

av (forfatter), Kristin S. Grønli (forfatter) og Sigbjørn Smeland (forfatter).

Birkeland Publications 2006 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boken fokuserer på prostatakreft og kosthold, og er bygget på kunnskap fra nasjonal og internasjonal forskning. Den påpeker viktigheten av et riktig sammensatt kosthold med frukt, bær og grønnsaker, og kommer med forslag til oppskrifter. I tillegg henvender boken seg til de pårørende og de som ønsker å forebygge prostatakreft.

Omtale fra forlaget

Fruktbar kunnskap - for mannens edlere deler lyder slagordet, og dermed kan kampen mot prostatakreften være over i en ny fase. Med tomaten som sitt nye symbol går Kreftforeningen, Prostatakreftforeningen (PROFO) og kreftbehandlere nå til aksjon for å rette søkelyset mot menns kosthold (Aftenposten, 18. april, 2007).

Du har kanskje sett og hørt om "tomatboken" på fjernsyn, eller lest om den i dagsavisene, hvor blant annet Kaare Norum, professor i ernæringsvitenskap, og for mange kjent fra "Fjernsynskjøkkenet", etterlyser mer åpenhet? Birkeland Publications (www.birkelandpublications.no) har spesialisert seg på formidling av forskning til allmennheten og presenterer boken Fruktbar kunnskap - for mannens edlere deler som mannens viktigste verktøy i 2007. Forskningsresultatene du kan lese om i boken er nå så lovende at Prostatakreftforeningen har valgt tomaten som sitt symbol på den nye og årlige "Prostatakreftaksjon", tilsvarende den "rosa" brystkreftaksjonen. Boken gir deg flere nyttige hverdagstips, interessante og noen ganger underholdende tilleggsinformasjon, samt at den innholder et knippe av gode matoppskrifter. Konsernsjef i Storebrand, Idar Kreutzer, som er avbildet på forsiden, representerer en av mange menn som ser verdien av å få mer kunnskap slik at man kan forebygge den mest vanlige kreftsykdommen blant norske menn. Birkeland Publications har samarbeidet med Kreftforeningen om utgivelsen av boken, og deler av salgsinntektene går til Kreftforeningen.

Bokdetaljer

Forlag Birkeland Publications

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788299742306

EAN 9788299742306

Språk Bokmål

Sider 152

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket