Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken består av oppskrifter på forretter, middager, desserter og bakst fra Røisheim hotell og skysstasjon og fra Bakeriet i Lom. Avslutningsvis gis en historikk over hotellet, som har 150-årsjubileum i 2008. Boken inneholder også en beskrivelse med kart av tre turer man kan ta fra Røisheim gård.
Omtale fra forlaget
I bok nummer to fra Røisheim presenterer vertinnen Ingrid Hov Lunde en del av sine fantastiske retter. Røisheim er et hotell med tradisjonsrike, vernede bygninger og et kjøkken av ypperste klasse. Røisheim ligger vakkert til i Bøverdalen, i innfallsporten til Jotunheimen, og turer inn i fjellheimen er viet et eget kapittel. I tillegg inneholder boken et kapittel om historien til Røisheim Hotell & Skysstasjon. På 1800-talet var gården en skysstasjon langs Sognefjellsvegen. I dag er Røisheim et hotell med tradisjonsrike bygninger og et kjøkken av ypperste klasse. Ingrid og Haavard tok over som vertskap i 1998, og med Ingrid som kjøkkensjef er Røisheim stedet for den som setter pris på førsteklasses mat- og vinopplevelser. Ingrid sverger til norske råvarer, gjerne med lokalt tilsnitt, tilberedt uten for mye fiksfakseri. Presis klokka 19.30 hver kveld ringer matklokken på tunet. Det er tid for middag. Å komme til Røisheim er ikke som å komme til et hotell, her blir en ønsket velkommen til gards.
Parallell tittel Mrs. Ingrid at Røisheim
Forlag Skald
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788279591276
EAN 9788279591276
Språk Bokmål Flerspråklig Engelsk
Sider 157
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket