Er det sant at skoletannlegen boret en syvendeklassing i tungen - med vilje? Er det sant at jenter med regulering er flinkere på skolen? Og hva sier man til mystiske mørkhårete jenter med høye kinnben og mandeløyne - som bare ser deg rett inn i trynet og smiler? Boka inneholder novellene: Jævla postkasse, Gamla Lusekjører, Pompeii, Våte drømmer, Precision in life, Piken bak det høye gjerdet, Ny gutt i frimerkeklubben, Morild og sugemerker, En slagmark, Frøken brenner!
Volum
Varedeklarasjon:
Arve er på vei inn i de harde tenårene, og med seg på turen har han kompisene Ove og Per Einar. Uten at det nødvendigvis hjelper så mye. Mye til hjelp er heller ikke moren til Bønna, hun guttene har i seksualundervisning. På dette feltet har de nemlig mer tro på Willy, for han
har gjort det minst ti ganger, fem av dem uten dong. Frimerkeklubben til guttene avgår ved døden den kvelden Lompa hever møtet, og de i stedet stikker ut for å herpe biler. Og når Arve i tillegg går bort og forelsker seg i jenta på Asylet, da føler han det er på tide å få orden på livet sitt. Eller som Al Pacino hveste med en sneip i munnviken: Presicion in life.
Utgivelsesår 2001
ISBN13 9788203243844