Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka presenterer festdelikatesser basert på norske mattradisjoner. Oppskriftene er spesielt tilrettelagt for deg som skal ha selskap og ønsker å tilbringe tiden sammen med gjestene i stedet for på kjøkkenet. Hver rett får følge av forslag til godt drikke. Har register.
Omtale fra forlaget
Den sprelske og populære kokken og TV-kjendisen har skrevet kokebok og varter opp med sikker (m)AGA - følelse og originale vrier på tradisjonelle norske råvarer.
Matrepertoaret i denne utsøkte kokeboka er basert på tradisjonelle norske råvarer. Rettene fremstår i fornyet og kulinarisk forfinet form og viser at norsk mat fortsatt vil ha en sterk posisjon i konkurranse med nye internasjonale mattrender. Eller hva synes du om Råmarinerte lakseskiver, Sauterte lammefileter med ratatouille og Kald rips-appelsinsuppe. Solid norsk og raffinert nyskapende på samme tid!
Frode Aga har i mange år vært opptatt av tradisjonsrik norsk mat, og med dette som utgangspunkt har han tryllet frem de vidunderligste retter på hoteller og restauranter i hele Norge. Etter hvert slo han seg ned på Geilo som vert for Hallingstuene restaurant sammen med sin kone, Berit Kongsvik. Her kan gjestene glede seg over hans kulinariske kunstferdigheter og uvanlige innslag på menyen.
Frode Aga er kjent fra NRK Fjernsynet i seriene Antikviteter og snurrepiperier og Kokkekamp. Han forbindes med så vel faglig dyktighet og seriøsitet som vidd og sprelsk humor.
Frode Aga vant prisen for "Best Television Book" i Norge (2001) med denne boka.
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 2000
Format Innbundet
ISBN13 9788202186562
EAN 9788202186562
Omtalt sted Norge
Språk Bokmål
Sider 148
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket