Omtale fra forlaget
Eksotisk fiskekokebok fra en av Danmarks mest kjente kokker. Forfatteren er Michael Christensen, Svinkløv Badehotells kjøkkensjef gjennom 5 år, og fotografen heter Poul Ib Henriksen.
De to har tidligere gitt ut den danske bestselgeren: "Svinkløv Badehotel - maden og stedet". Det kan også nevnes at Michael Christensen er født og oppvokst i Frederikshavn og har fått fisk inn med morsmelken - nå vil han presentere fisken så fristende som mulig, slik at alle vil spise den.
Boka henvender seg både til erfarne og nybegynnere på kjøkkenet. Den inneholder ca. 70 oppskrifter, som for ordens skyld er delt inn i en vår/sommerdel og en høst/vinterdel. Og den avsluttes med et par kapitler om sauser, marinader og annet tilbehør til fiskeretter.
Eksempler på fiskeretter fra boka:
Reketoast med avokadosalsa
Gjeddeboller i soppbuljong med sesamolje
Grillet hummer med purre, artisjokk og squash
Kaldrøkt laks med kaviarmajones og salat i sprø sandwich
Ovnsbakt brosme med jordskokkompott, epler og sjalottløk
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788204086426
EAN 9788204086426
Språk Bokmål
Sider 168
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket