Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka henvender seg til både erfarne og nybegynnere på kjøkkenet. Den inneholder over 70 oppskrifter, som er delt inn i sesonger. For at det skal være mulig å lage alle rettene hele året, er det foreslått alternativ fisk og skalldyr som følger sesongen. Helt til slutt finner du kapitler om sauser, marinader og annet tilbehør til fiskeretter, samt vinguide.
Omtale fra forlaget
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788204086426
EAN 9788204086426
Språk Bokmål
Sider 168
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket