Fristende fiskeretter

fisk og skalldyr tilberedt på en annerledes og enkel måte

av (forfatter) og Terje Marthinusen (illustratør).

Orion 1999 Innbundet

1 bokelsker følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Oppskriftene er basert på råvarer fra sjøen, gjerne i kombinasjon med frukt og bær eller smaksrikt krydder som chili og safran. Eksempler på retter er: Torsk i kokossaus, sursøt krabbesuppe, lakserullader med brie og løyrom og torsk med sideflesk i stikkelsbærchilisaus.

Omtale fra forlaget

Oppskriftene er basert på råvarer fra sjøen, gjerne i kombinasjon med frukt og bær eller smaksrikt krydder som chili og safran. Eksempler på retter er: Torsk i kokossaus, sursøt krabbesuppe, lakserullader med brie og løyrom og torsk med sideflesk i stikkelsbærchilisaus.

Bokdetaljer

Forlag Orion

Utgivelsesår 1999

Format Innbundet

ISBN13 9788245802955

EAN 9788245802955

Språk Bokmål

Sider 72

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

1 bokelsker følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket