Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Oppskriftene er basert på råvarer fra sjøen, gjerne i kombinasjon med frukt og bær eller smaksrikt krydder som chili og safran. Eksempler på retter er: Torsk i kokossaus, sursøt krabbesuppe, lakserullader med brie og løyrom og torsk med sideflesk i stikkelsbærchilisaus.
Omtale fra forlaget
Oppskriftene er basert på råvarer fra sjøen, gjerne i kombinasjon med frukt og bær eller smaksrikt krydder som chili og safran. Eksempler på retter er: Torsk i kokossaus, sursøt krabbesuppe, lakserullader med brie og løyrom og torsk med sideflesk i stikkelsbærchilisaus.
Forlag Orion
Utgivelsesår 1999
Format Innbundet
ISBN13 9788245802955
EAN 9788245802955
Språk Bokmål
Sider 72
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket1 bokelsker følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket