Omtale fra forlaget
Denne boka avkrefter alle myter om at fingermat er vanskelig og tidkrevende å lage. Her er lekre småretter som er morsomme og enkle å tilberede, både til hverdags og fest. Oppskriftene dekker både bakverk, spidd, dipper, skjemat, brødmat og desserter. Har med tips til hver oppskrift om alternative ingredienser og raske varianter. Flotte og fristende bilder, og oppskrifter både til enkle vennefester og store coctailselskaper. Du får også gode tips om bl.a. utstyr, presentasjon, innkjøp og menyplanlegging.
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788204085672
EAN 9788204085672
Språk Bokmål
Sider 79
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket