Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder oppskrifter på desserter, blant annet riskrem, creme brulé, tiramisu, sjokoladepudding og fromasj. Forfatteren gir også tips om hvordan dessertene kan pyntes.
Omtale fra forlaget
Desserten har for mange gått i glemmeboken. Vi serverer dessert bare til spesielle anledninger. Men alle gleder seg ekstra til middag når bordet er dekket med dessertskje! Måltidet blir ekstra koselig og bringer frem gode følelser og samtaler når desserten endelig serveres! Dessert trenger ikke være komplisert og mektig. Den kan være enkel og lett, men den bør stå i harmoni med resten av måltidet. I denne boken finner du oppskrift på blant annet karamellpudding, riskrem, fromasj, creme brulé, tilslørte bondepike og rødvinsgelé. Hvordan du kan pynte dessertene med enkle grep, får du også tips om!
Forlag Embla
Utgivelsesår 2008
Format Innbundet
ISBN13 9788292577271
EAN 9788292577271
Språk Bokmål
Sider 79
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket