Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Kokeboken er inndelt med oppskrifter for de forskjellige årstidene. Forfatteren ønsker å inspirere til å bruke de råvarene som er friskest for sesongen for at man skal oppnå et best mulig smakfullt måltid. Med både enkle og litt mer avanserte oppskrifter. Har register.
Omtale fra forlaget
Friskt og sprøtt, ferskt og mørt. Råvarene har fått hovedrollen i denne inspirerende kokeboken, som også er utstyrt med flere hundre fantastiske bilder. Her står råvarene i fokus. Boken er perfekt for deg som fristes av kastanjer, andebryst, fennikel og fersk sopp, men som er usikker på hvordan du best tilbereder godsakene. Og for deg som ønsker nye og spennende oppskrifter på tradisjonelle råvarer som lammekoteletter, røkelaks, appelsiner og pærer. Boken er delt inn i fire kapitler etter årstid. Her finner du oppskrifter på alt fra lette sommersalater til varmende gryteretter. Oppskriftene varierer mellom enkle og avanserte, men alle er grundig gjennomarbeidet og lette å følge. Flere hundre fantastiske bilder gir en lyst til å kaste seg over grytene.
Forlag Gyldendal fakta
Utgivelsesår 2004
Format Heftet
ISBN13 9788205313538
EAN 9788205313538
Språk Bokmål
Sider 224
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket