Friskt og fristende

oppskrifter med sesongens råvarer

av (forfatter), Petrina Tinslay (illustratør), Ingrid Espelid Hovig (medforfatter), Eva Storsveen (gjendikter) og Kyrre Haugen Bakke (gjendikter).

Gyldendal fakta 2004 Heftet

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Kokeboken er inndelt med oppskrifter for de forskjellige årstidene. Forfatteren ønsker å inspirere til å bruke de råvarene som er friskest for sesongen for at man skal oppnå et best mulig smakfullt måltid. Med både enkle og litt mer avanserte oppskrifter. Har register.

Omtale fra forlaget

Friskt og sprøtt, ferskt og mørt. Råvarene har fått hovedrollen i denne inspirerende kokeboken, som også er utstyrt med flere hundre fantastiske bilder. Her står råvarene i fokus. Boken er perfekt for deg som fristes av kastanjer, andebryst, fennikel og fersk sopp, men som er usikker på hvordan du best tilbereder godsakene. Og for deg som ønsker nye og spennende oppskrifter på tradisjonelle råvarer som lammekoteletter, røkelaks, appelsiner og pærer. Boken er delt inn i fire kapitler etter årstid. Her finner du oppskrifter på alt fra lette sommersalater til varmende gryteretter. Oppskriftene varierer mellom enkle og avanserte, men alle er grundig gjennomarbeidet og lette å følge. Flere hundre fantastiske bilder gir en lyst til å kaste seg over grytene.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal fakta

Utgivelsesår 2004

Format Heftet

ISBN13 9788205313538

EAN 9788205313538

Språk Bokmål

Sider 224

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket