Har du smerter i hoftene uten klare svar på hvorfor?Kanskje har du prøvd flere behandlinger uten suksess, eller fått beskjed om at «alt ser fint ut på røntgen» – selv om smertene fortsatt er der. Du er ikke alene. Hoften er et komplekst ledd som henger tett sammen med både ryggen, bekkenet og låret. Dette kan gjøre at selv helsepersonell har utfordringer med å stille riktig diagnose, og at mange går rundt med unødvendige smerter.Du vil blant annet lære: • Egne øvelser for å dempe eller stoppe smerten • Enkle program som du kan starte med i dag, uavhengig av graden av smerte• Små hverdagsgrep som kan gjøre stor forskjell • Råd om forebygging så ikke smertene kommer tilbakeEnten du nettopp har begynt å kjenne ubehag, eller har slitt med hoftesmerter i flere år, vil du finne den kunnskapen og de verktøyene du trenger for å forstå og håndtere plagene dine.
Forlag Frisk
Utgivelsesår 2025
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelsker følger dette verket.