Boken tar opp hvilke utfordringer vi står overfor når vi skal forsvare de klassiske begrunnelsene for frihet. Boken inneholder innlegg i debatten om frihetens betydning i dagsaktuelle spørsmål. Her kan du kan du blant annet lese Mario Vargas Llosa om globalisering og kultur, Henrik Syse om moral og frihet, Lee Bygrave om personvern etter 9/11, Cecilie Willoch om frihet og bioteknologi og klassiske artikler om frihet av John Stuart Mill og Immanuel Kant.
Hva bør frihetsdebatten dreie seg om i dag? Hvilke utfordringer står vi overfor når vi skal forsvare de klassiske begrunnelsen for frihet i en helt ny tid? I denne debattboken kan du kan du blant annet lese Mario Vargas Llosa om globalisering og kultur, Henrik Syse om moral og frihet, Lee Bygrave om personvern etter 9/11, Cecilie Willoch om frihet og bioteknologi og klassiske artikler om frihet av John Stuart Mill og Immanuel Kant. Boken er et liberalt innlegg i debatten om frihet i dagsaktuelle samfunnsspørsmål.
Forlag Civita
Utgivelsesår 2004
Språk Bokmål Engelsk
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket4 bokelskere følger dette verket.