Fri oss fra dårlig ledelse

arbeidsmiljø, ledelse, bedriftskultur

av (forfatter) og Kari Marie Thorbjørnsen (gjendikter).

Gyldendal arbeidsliv 2008 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka ser på sammenhengen mellom stress, manglende trivsel og dårlig ledelse i et medarbeiderperspektiv. Den viser hvordan ledere påvirker både den enkelte medarbeider og det generelle miljøet på arbeidsplassen, og problemet belyses gjennom seks historier som er hentet fra forskjellige arbeidsplasser. Boka gir retningslinjer for hvordan man kan lede ut fra mottoet "medarbeiderne er vår viktigste ressurs".

Omtale fra forlaget

Fri oss fra dårlig ledelse handler om hva som skjer på en arbeidsplass når ledelsen utøver dårlig ledelse. Formålet er å få et blikk bakom de sørgelige statistikkene over stress og utbrenthet, og å belyse hva som egentlig står på spill når ting går skjevt på en arbeidsplass. God ledelse går ut på å skape sunne miljøer der ansatte kan oppnå gode resultater og få utviklet seg. På mange arbeidsplasser ligger dessverre dette idealet langt fra virkeligheten, med store personlige og faglige konsekvenser for den enkelte medarbeider og for arbeidsmiljøet. Boka belyser «alminnelig dårlig ledelse», som medfører konflikter, tap av engasjement, demotivasjon, utilfredshet, misnøye og krangling, oppsigelser og sykmeldinger. Det gjøres gjennom fortellinger fra arbeidstakere som etter sin egen vurdering er utsatt for dårlig ledelse.

Bokdetaljer

Forlag Gyldendal arbeidsliv

Utgivelsesår 2008

Format Heftet

ISBN13 9788205379879

EAN 9788205379879

Språk Bokmål

Sider 168

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket