Boka er en bibelsk veiledning til frelsesvisshet som kan bli til hjelp for mennesker som kjemper med uro og tvil.
Språklig forsiktig oppgradert v/Hermod Hogganvik 1996.
Opp gjennom årene har budskapet i denne lille boka blitt til frelse og hjelp i kristenlivet for mange mennesker. Når den nå er gitt ut på ny, er det fordi den fremdeles har vist seg å være like .dagsaktuell. for menneskene. Og grunnen til det er selvsagt at både synderen . og Frelseren . alltid er den samme - !
Her gås det grensegang mellom de mange avveiene. Her føres sjelene til frelse og fred på Ordets grunn og i Kristus alene.
Abraham Thompson (1877-1971) ble en av de mest kjente forkynnere i Norge. Han har skrevet mange evangeliske, rike sanger, og de ble etter manges ønsker også i sin tid gitt ut i bokform. Vi har ennå Thompsons sanger i sangbøkene, bl.a. den kjente .For vår misgjerning ble han knust..
Forlag Arven forl.
Utgivelsesår 1996