Franske oster

produsenter, smaksbeskrivelser, historie, regionale spesialiteter

av (forfatter), Tomoko Yamada (forfatter) og Bodil Sunde (oversetter).

Damm 2006 Heftet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

2 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

En spennende bok om fristende oster, fra Camembert, Roquefort og Brie til Abondance, Livarot og Salers. I denne boka får du ekspertråd om hvordan du kan lagre og servere en god ost for at smak, lukt og konsistens kommer til sin rett. Boka inneholder grundig informasjon om alle produsentene, fra gårder og klostre til større meierier. Spesialister foreslår viner som passer til hver enkelt ost.

Bokdetaljer

Forlag Damm

Utgivelsesår 2006

Format Heftet

ISBN13 9788204112996

EAN 9788204112996

Serie Damm referanse

Språk Bokmål

Sider 288

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket