Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken inneholder mer enn 100 oppskrifter fra det franske kjøkken. Du finner blant annet supper, hors d'oeuvres, terriner, vilt- og sjømatretter, vegetarretter, desserter og bakverk. Boken gir også et innblikk i den franske matkulturen. Med stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen Damm faktum
Utgivelsesår 2011
Format Innbundet
ISBN13 9788202340308
EAN 9788202340308
Serie Verdens kjøkken
Omtalt sted Frankrike
Språk Bokmål
Sider 255
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket3 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket