Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boken gir et innblikk i fransk mat og livsstil, og inneholder oppskrifter på supper og forretter, kylling, kjøtt, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, desserter, sauser og grunnoppskrifter. Med register.
Omtale fra forlaget
Boken gir et innblikk i fransk mat og livsstil, og inneholder oppskrifter på supper og forretter, kylling, kjøtt, fisk og skalldyr, grønnsaker og salater, desserter, sauser og grunnoppskrifter. Med register.
Forlag Spektrum
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788278222706
EAN 9788278222706
Serie Mat fra hele verden
Omtalt sted Frankrike
Språk Bokmål
Sider 256
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket