Omtale fra forlaget
Home of Champagne, croissants, and cafés, France is the birthplace of cuisine as we know it. But French food goes beyond ratatouille and reputation. It has a beating heart that you'll discover in the crowds of Marseille markets, Bordeaux wine cellars and within this book. Whether you crave the creamiest goat's milk cheese or want to create your own crêpes, this guide shares the secret ingredients behind France's culinary culture.
. an exploration of the regions and their specialities. an extensive guide to wines and wine regions. shopping the street markets of Paris. tasting truffles, terrines and foie gras. the definitive culinary dictionary, a quick reference glossary and useful phrases for every food & drink occasion. tantalising photography and recipes
Forlag Lonely Planet
Utgivelsesår 2000
Format Heftet
ISBN13 9781864500219
EAN 9781864500219
Serier Lonely planet world food Lonely planet
Språk Engelsk
Sider 310
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket0 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket