France

world food

av (forfatter) og Michael Rothschild (forfatter).

Lonely Planet 2000 Heftet

Ingen bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra forlaget

Home of Champagne, croissants, and cafés, France is the birthplace of cuisine as we know it. But French food goes beyond ratatouille and reputation. It has a beating heart that you'll discover in the crowds of Marseille markets, Bordeaux wine cellars and within this book. Whether you crave the creamiest goat's milk cheese or want to create your own crêpes, this guide shares the secret ingredients behind France's culinary culture.
. an exploration of the regions and their specialities. an extensive guide to wines and wine regions. shopping the street markets of Paris. tasting truffles, terrines and foie gras. the definitive culinary dictionary, a quick reference glossary and useful phrases for every food & drink occasion. tantalising photography and recipes

Bokdetaljer

Forlag Lonely Planet

Utgivelsesår 2000

Format Heftet

ISBN13 9781864500219

EAN 9781864500219

Serier Lonely planet world food Lonely planet

Språk Engelsk

Sider 310

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

0 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket