Fragmenter av tre liv

roman

av (forfatter).

Oktober 2005 Innbundet

Gjennomsnittlig terningkast: 5.00 (1 terningkast.)

4 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos Akademika Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Ulike livsløp og skjebner flettes sammen i denne romanen. Advokaten Frank Larsen blir oppsøkt av barndomsvennen Tore. Tore ser ut til å ha blitt usaklig oppsagt. Sammen med datteren Bella er Frank på Quartfestivalen, og herfra forsøker han stadig å komme i kontakt med Tore. Han lykkes ikke med å nå vennen, og han bekymrer seg for at det kan ha hendt ham noe. Samtidig oppdager han at Bella ligger våken om nettene og gråter.

Omtale fra forlaget

Siste dag før sommerferien blir advokat Frank Larsen oppsøkt av barndomsvennen Tore, som han ikke har sett siden konfirmasjonstiden. Tore er i ferd med å bli oppsagt fra sin stilling i et forsikringsselskap, med noe som ser ut til å være en usaklig begrunnelse. Frank bestemmer seg for å ta saken. Nå skal han ikke svikte Tore, slik han føler han gjorde den gangen for nesten førti år siden. Fra Quart-festivalen, der han er med den femtenårige datteren Bella, prøver Frank stadig å få kontakt med Tore, men uten å lykkes. Har det skjedd noe med vennen? Samtidig oppdager han at datteren ligger våken om natten og gråter. Hva er det med Bella? Ulike livsløp flettes sammen i denne romanen, der relasjoner og skjebner viser seg å være grunnleggende skjøre. "Fragmenter av tre liv" er en klok og underfundig roman med alvorligere tematiske linjer. Frank O. Anthun (f. 1949) debuterte i 1986 med diktsamlingen "Bilder fra Bretagne. Definitivt en myr" og har siden skrevet to barnebøker og romanene "Ut av bassenget" (2000) og "Vaya con Dios" (2003).

Bokdetaljer

Forlag Oktober

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788249503766

EAN 9788249503766

Språk Bokmål

Sider 130

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokelskeres terningkastfordeling

0 1 0 0 0 0

Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

4 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket