Boka tar for seg kvalitative markedsforskningsmetoder og i bokas teoridel der det et overordnet, problematiserende perspektiv på kvalitativ metodebruk. I bokas praktiske del blir de vanligste kvalitative markedsforskningsmetodene gjennomgått, og det blir lagt vekt på temaet kvalitativ dataanalyse. Har litteraturliste og stikkordregister.
FRA TALL TIL ORD
Det foreligger flere gode, norske lærebøker innen områdene markedsforskning, - analyse og . undersøkelser, men mange har savnet en fagbok der fokus først og fremst rettes mot kvalitative metoder. Markedsmessige problemstillinger krever statig oftere innsikt i en forskningsmessig tilnærming som den tradisjonelle markedsforskningslitteraturen vier relativt liten oppmerksomhet. Rett nok har også denne type bøker et kapittel eller om kvalitative metoder, men det viser seg at dette på ingen måte gir tilstrekkelig veiledning for studenter og/eller praktikere som ønsker å gjennomføre denne type markedsundersøkelser.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 2000