Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka gir en mengde tips om sjømat- stell og bruk, sammen med oppskrifter på alt fra en rask matbit, til mer raffinerte retter. Her er også fortellinger om opplevelser av, med og omkring fisk, både for fest- og nattbord. Med oppskrifts- og billedregister.
Omtale fra forlaget
Boka gir en mengde tips om sjømat- stell og bruk, sammen med oppskrifter på alt fra en rask matbit, til mer raffinerte retter. Her er også fortellinger om opplevelser av, med og omkring fisk, både for fest- og nattbord. Med oppskrifts- og billedregister.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 1995
Format Innbundet
ISBN13 9788203221088
EAN 9788203221088
Språk Bokmål
Sider 211
Utgave 2
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket2 bokelskere følger dette verket.
Se alle bokelskere som følger dette verket