Alle "kjenner" Albert Nordengen, Oslos tidligere ordfører, alltid like blid og smilende. Men når vi tenker etter - vet vi egentlig noe som helst om vår alles kjære "Albert"? Kjenner vi hans bakgrunn? Vet vi hva slags forutsetninger han har hatt for å utøve ordførergjerningen? Hva han egentlig mener om styre og stell i "vår vanstyrte hovedstad"? Og ikke minst - har vi kunnet sette oss inn i hvordan han selv opplevde sin dramatiske avgang? Anledningen får vi nå, med denne boken som Nordengen har skrevet sammen med Lennart Hovland, informasjonsdirektør i Næringslivets Hovedorganisasajon.
Utgivelsesår 1991
ISBN13 9788203166563