Fra margbein til spretne tomater

mat i millioner av år

av (forfatter) og Philip Newth (illustratør).

Omnipax 2005 Innbundet

3 bokelskere følger dette verket.

Kjøp boken hos

Kjøp boka hos ark.no

Omtale fra Den Norske Bokdatabasen

Boka inneholder fakta, overraskende oppdagelser, myter og overtro, knyttet til matvarenes historie.

Omtale fra forlaget

Matens kulturhistorie formidlet med blikk for rariteter og gode historier. Newth forteller først og fremst om basiskosten, og gjør greie for matens rolle i dagligliv og handel, religion og overtro. Fremstillingen er krydret med rare fakta og små historier, hele veien med blikk for hvordan tilgangen på nye matvarer har endret livsgrunnlaget for folk. Dermed gir han også tallrike glimt inn i ulike samfunn og tidsepoker. I tillegg gjør han greie for diskusjonene rundt genmanipulering av matvarer og peker på det paradoks at overproduksjon av matvarer er et problem i enkelte deler av verden, mens folk andre steder sulter. Rikt illustrert, bl. a. av forfatteren selv.

Bokdetaljer

Forlag Omnipax

Utgivelsesår 2005

Format Innbundet

ISBN13 9788253027265

EAN 9788253027265

Språk Bokmål

Sider 96

Utgave 1

Finn boka på biblioteket

Du kan velge et fast favorittbibliotek under innstillinger.

Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!


Bokomtaler

Ingen omtaler ennå.

Skriv en omtale Se alle omtaler av verket

Diskusjoner om boka

Ingen diskusjoner ennå.

Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket

Sitater fra dette verket

Ingen sitater ennå.


Legg inn et nytt sitat Se alle sitater fra verket

Bokelskere som følger boka

3 bokelskere følger dette verket.

Se alle bokelskere som følger dette verket