Boka handler om gutters pubertet. Formålet med boka er å gi foreldre innsikt i sine sønners utvikling, å gi dem svar på spørsmål som sønnene kan komme til å stille, å understreke betydninga av å styrke sønnenes stolthet over kroppen sin i tidlig alder, og å hjelpe foreldrene til å forstå hvilke konflikter sønnene deres opplever i ungdomstida. Boka henvender seg til alle som er i kontakt med gutter i puberteten: fagfolk, foreldre og pårørende. Den er skrevet med humor og illustrert av forfatteren selv. Har register.
Forlag Universitetsforlaget
Utgivelsesår 2002